Cascade Kft, Dr. Vona Henriette fogorvosi rendelője

Pályázati beszámoló

Eszközbeszerzési pályázat magasabb színvonalú fogászati ellátás megvalósítására, IT fejlesztés a tevékenység hatékonyabbá tételére és a magasabb színvonalú betegtájékoztatás informatikai támogatására

Fejlesztésünk célja fogászati vállalkozásunkban magasabb színvonalú fogászati ellátás és tájékoztatás  révén hatékonyabb és jövedelmezőbb vállalkozási környezet kialakítása, piaci helyzetének erősítése technológiai fejlesztés révén.

Pacientúrám egyre nagyobb hányada igényli a korszerűbb fogászati beavatkozásokat, igényeik kielégítése fejlesztésünk által biztosítható. Ugyanakkor a fejlesztés a páciensi köröm igényeinek kielégítésén túl, az itt dolgozók számára is jobb munkakörnyezetet hoz létre.

A beszerzett  új eszközök révén az általunk nyújtott fogászati ellátás színvonalát jelentősen emelhetjük, így megerősíthetjük piaci helyzetünket. Ezen új eszközeink révén pácienseink számára európai színvonalú szolgáltatást és tájékoztatást  nyújthatunk.

A fejlesztés fontos részét  képezi a fogak pótlását lehetővé tevő implantációs készülék és tartozékai. A fogászati kezelőegységet fejlesztettük  a turbinával, könyökdarabokkal, és a kompresszorral, használatukkal sokkal pontosabb kezelés kivitelezhető, a célzott kezelések gyorsabbak, hatékonyabbak. Az apexlokátor  biztonságosabb gyökérkezelést tesz lehetővé. A számítástechnikai eszközök beszerzésével a fogászati munka feltételei is javulnak, magasabb színvonalon elégíthetjük ki a munka és pácienseink információigényét.

A bővülő beavatkozási módoknak köszönhetően meglévő ügyfeleinknek is szélesebb körű ellátást tudunk nyújtani, illetve az ez által elérhető potenciális új fogbetegek köre is szélesebbé válik.

A projektben szereplő berendezéseket 2009. II. félévében, egy lépésben kívántuk beszerezni és azonnal vállalkozásunk szolgálatába állítani. A technológiai fejlesztés mellett megvalósuló informatikai fejlesztés, valamint saját honlapunk kialakítása szintén versenyképességünk javítását szolgálja: jobb tájékoztatással és szélesebb kör számára válhat ismertté vállalkozásunk.

Beszerzett eszközök:

CDG Intra Max Plus csomag
MIS műtéti kazetta
Split Conrol set
Synea TA-98 turbina
WE-56  könyökdarab
WE-99 könyökdarab
Ekom DK 50 10s kompresszor
Medic NRG digitális apexlokátor
Számítógép konfiguráció
Laptop konfiguráció
HP CM1312 Laser Jet nyomtató
Asus WL-520GU hálózati elosztó
Axis  wireless IP kamera
LCD monitor
Windows XP operációs rendszer
Office 2007 Pro programcsomag
Panda vírusirtó védelmi program

Kedvezményezett neve és elérhetősége:

Cascade kft

Pályázó székhely címe:
3200 Gyöngyös Szent Bertalan út 10. fsz 1.

Telefonszám: +36-37-302 149

Közreműködő szervezet neve és
elérhetősége:

MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.

1139 Budapest, Váci út 83., Center Point 2 irodaház

Telefonos ügyfélszolgálat: 06 40 200 617

E-mail: info@magzrt.hu

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség: www.nfu.hu

NFÜ GOP IH: www.nfu.hu/gazdasagfejlesztesi_programok_iranyito_hatosaga

Közreműködő szervezet: www.magzrt.hu


Copyright (c) 2009 Cascade Kft - Az oldal az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.
Az oldalt ennyien nézték meg eddig: