Cascade Kft, Dr. Vona Henriette fogorvosi rendelője

Kezeléseink

 

Diagnózis
Az első találkozás alkalmával az általános egészségi állapot feltérképezése után felmérjük a szájüreg és környezete állapotát, amiben panoráma- ill. intraorális röntgen és orálkamera segíti munkánkat. Így pácienseinket komplett szájüregi szűrésben, góckutatásban részesítjük, felvilágosítjuk a várható beavatkozásokról, lehetséges kezelési eljárásokról és azok költségeiről.

Profilaxis
Professzionális szájhigiénés kezelés során ultrahangos fogkőeltávolítás után szükség szerint fluoridos polírozást, ill. az elszíneződések, pl. a nikotin okozta sárgulás megszüntetésére homokfúvós kezelést végzünk.

Terápia
A szuvas fogakat fogszínű, prémium kategóriás tömőanyagokkal állítjuk helyre plazmalámpa segítségével,bizonyos esetekben fogtechnikus által készített betétekkel.
A gyulladt fogak kezelését gépi gyökérkezelési módszerrel, röntgenfelvétel és gyökércsúcsbemérő műszer segítségével végezzük.

Protetika
Komolyabb elváltozásoknál direkt és indirekt héjak, fémalapú és fémmentes kerámia koronák, továbbá hidak készítésével állítjuk helyre a fogazat szépségét és funkcióját.

Kiterjedtebb foghiányok esetén részleges és teljes kivehető fogpótlásokkal, esetenként rejtett rögzítésű kombinált fogpótlásokkal, ill. fogbeültetéssel pótoljuk a fogakat.

Szájsebészet
A saját fogak megőrzése, megtartása elsődleges célunk, időnként szükségessé válhat a fog, letört gyökerek, ciszták eltávolítása, melyekhez speciális műszerek, pl. szájsebészeti motor és elektrosebészeti eszközök is rendelkezésünkre állnak.

Gyermekfogászat
A gyerekek kezelésénél nagy hangsúlyt fektetünk a megelőzésre (barázdazárás, fluoridkezelés), felvilágosításra, de lehetőség van a tej- és maradó fogazat tömésére, gyökérkezelésére, eltávolítására is. Szükség szerint fogszabályozót javasolunk a gyermeknek.

Esztétika

A fehérebb fogak, esztétikusabb mosoly eléréséhez nagyteljesítményű plazmalámpa segítségével végzünk a rendelőben, egy ülésben gyors, biztonságos fogfehérítést. Lehetőség van otthoni, sínes fogfehérítő eljárásra is.

Fogékszer felhelyezésekor néhány perces kezelés során egy kristályt rögzítünk a fogra speciális ragasztási eljárással, mely során garantáltan nem károsodik a fog, és dekoratív mosolyt eredményez.


Copyright (c) 2009 Cascade Kft - Az oldal az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.
Az oldalt ennyien nézték meg eddig: